Icoone® lichaam

Icoone® LaserMed voor cosmetische lichaamsbehandeling

Icoone® lichaam

Wij kunnen enorm trots zijn op ons lichaam: hoe mooi het eruit ziet en hoe veel het voor ons doet. Toch hebben we bijna allemaal wel een deel van ons lichaam dat we zouden willen verbeteren. Met behulp van de Icoone® kunnen wij je op een natuurlijke wijze helpen.

Icoone bindweefselmassage
Icoone medische indicaties

Hoe werkt een Icoone® lichaam behandeling?

De Icoone LaserMed is een indrukwekkend, wetenschappelijk onderbouwd apparaat dat laser en LED met mechanische bindweefselmassage combineert. Door deze combinatie verminderen cellulite, vetophopingen en kunnen we het lichaam remodeleren ( denk aan het liften van de billen maar ook het remodeleren van de buik na zwangerschap). De huid wordt mooier, steviger en gezonder.

Naast verstevigen, gaat Icoone® ook vermoeidheid en spierpijn tegen en heeft de behandeling een positieve werking op je parasympatische zenuwstelsel, waardoor de behandeling heerlijk ontspannend en stress verminderd werkt. Door de verschillende handstukken kunnen zelfs de kleinste en meest delicate zones met precisie behandeld worden.

Twee gemotoriseerde rollers

Het apparaat heeft twee gemotoriseerde rollers met de gepatenteerde Roboderm technologie. Door deze technologie worden er 21.600 microstimulaties per minuut gegeven aan het weefsel, op een geheel pijnloze en uiterst veilige manier. Hierdoor is het mogelijk om nog dieper in het bindweefsel te werken, waardoor veel snellere en betere resultaten mogelijk zijn. Elke millimeter van de huid wordt gemasseerd met de rollers die uitwaartse, inwaartse, voorwaartse en achterwaartse bewegingen maken.

VD

Rollers met LED en lase

De combinatie van de mechanische stimulatie van de rollers met LED en laser kan ook worden ingezet. Dit zorgt voor een nóg intensievere werking en daardoor nóg sneller resultaat. De laser dringt diep in het onderhuids vetweefsel door. En wordt daar alleen geabsorbeerd door de vetcellen die hierdoor vloeibaar worden en op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Juist ook op plaatsen waar normaal gesproken vetvermindering lastig is.

Icoone lichaamsbehandelingen worden ingezet bij:

Icoone bindweefselmassage

VitaDerma... Huidzorg op maat

Resultaten Icoone® lichaam

Afspraak boeken

VitaDerma staat klaar om jouw huid de optimale verzorging en verbetering te bieden die het verdient. Maak vandaag nog jouw afspraak en ervaar zelf de transformatie die mogelijk is. Neem de eerste stap naar een gezondere en stralende huid. Jouw huid zal je dankbaar zijn!