Synergie Minerals

“Met het unieke concept en de kracht van Clean Science®, produceert Synergie ethische en effectieve producten die ervoor zorgen dat je je zeker voelt over je huid, ongeacht leeftijd.”

Voor een mooie huid is het noodzakelijk om haar goed te verzorgen.

Huidverbeterende en beschermende make-up

Make-up van Synergie Skin

De minerale make-up van Synergie Skin is een aanvulling op de dagelijkse verzorging. Het sluit de poriën niet af, hydrateert en beschermt de huid. Elk ingrediënt in de make-up heeft een functie. Er worden dus geen “opvulmiddelen” gebruikt in de minerale make-up producten van Synergie Skin.

make-up van Synergie Skin

Clean Science filosofie

In Synergie Minerals® make-up is wat er niet in de producten zit net zo belangrijk als wat er wel in zit.

Een belangrijk onderdeel van de Clean Science filosofie en belofte is dat alle producten uit de Synergie Skin en Synergie Minerals lijn niet worden getest op dieren en vrij zijn van:

Synergie Minerals
Synergie Minerals

Huidkliniek VitaDerma

Synergie Minerals® is een make- up lijn die in hoge mate een breedspectrum UV-bescherming biedt en is vrij van schadelijke stoffen. De functie van deze make-up is tweeledig. Het biedt bescherming maar zorgt ook voor verandering van de huid. Synergie maakt de beste kwaliteit minerale make-up, speciaal ontwikkeld voor bescherming van alle huidtypen. 

Bij VitaDerma kun je een gepersonaliseerd advies over alle producten van Synergie Skin en Minerals ontvangen. Daarnaast biedt synergie ook prachtige kwasten om de make-up aan te brengen.