PRX-T33 booster

WAT IS DE PRX-T33 NO NEEDLE SKIN BOOSTER?

PRX-T33 booster

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

voor de verouderde en verslapte huid  geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

PRX-T33 booster
Prxt33

Welke behandelingen zijn mogelijk met de PRX-T33 booster?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met waterstofperoxide op een zeer nauwkeurig PH-niveau.  TCA en waterstofperoxide in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken op verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen terwijl de waterstofperoxide de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Het advies is om deze behandelingen in kuurverband te doen. Een kuur betekent dat u een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van een week.

Drie verschillende levels:

Deze behandeling wordt aangeboden in drie verschillende Levels:

PRX-T33 als op zichzelf staande behandeling

PRX-T33 in combinatie met de icoone (bindweefselmassage)

PRX-T33 in combinatie met microneedling

PRX-T33 booster

Behandel indicaties van PRX-T33 booster

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder donkere huid. Ik adviseer je graag welke combinatie voor jouw huid geschikt is.

Gratis intake

De voordelen van PRX-T33 booster

VitaDerma... Huidzorg op maat

Resultaten PRX-T33 booster

Afspraak boeken

VitaDerma staat klaar om jouw huid de optimale verzorging en verbetering te bieden die het verdient. Maak vandaag nog jouw afspraak en ervaar zelf de transformatie die mogelijk is. Neem de eerste stap naar een gezondere en stralende huid. Jouw huid zal je dankbaar zijn!