Chemische peeling

De Synergie Peelingen

Chemische peeling

De Synergie Skin Professional Peel-behandelingen zijn samengesteld om zichtbare en specifieke huidproblemen aan te pakken. Met exfoliërende zuren van professionele kwaliteit om de huid te vernieuwen en de textuur te verbeteren.

Ze verwijderen de bovenste lagen van de huid, helpen het remodelleren van collageen te stimuleren, verkleuring te verminderen, de huidtextuur en hydratatie te verbeteren, onregelmatigheden te verminderen en het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren.

Er zijn verschillende sterktes en soorten chemische peelings. Afhankelijk van het huidprobleem en huidbehoefte selecteert de huidspecialist de juiste peel-behandeling. Een kuur van 3-6 peelingbehandelingen wordt aanbevolen voor optimale resultaten, afhankelijk van de huidbehoefte van de cliënt.

Chemische peelings

Chemische peeling

Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten. Hierdoor wordt een frissere en stralende huid zichtbaar. Oneffenheden als littekens, zonschade, pigmentvlekken en acne kunnen verminderen, en daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Peelings verwijderen dode huidcellen en stimuleren de celvernieuwing op een vrijwel pijnloze manier. Peelings kunnen jarenlange huidschade aanpakken en tekenen van (voortijdige) huidveroudering behandelen om de zachtere, gladdere huid eronder te onthullen.

Synergie Skin zuren werken op meerdere lagen om de huid van binnenuit te regenereren en de oppervlakkige lagen weer te vernieuwen en herstellen. Behalve het gladder maken van het huidoppervlak, zijn Synergie peel-behandelingen ook ideaal het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren door de activering van cellulaire niveauverbeteringen.

Synergie Skin heeft een brede selectie van chemische peelings om de huidproblemen die je kunt ervaren aan te pakken. De peelings hebben het vermogen om de remodellering van collageen te stimuleren om de tekenen van veroudering aan te pakken, tyrosinase activiteit te remmen om verkleuring te verminderen en de productie van hyaluronzuur te verhogen om de huid te “vullen” en hydratatie te stimuleren.

Deze  formuleringen zijn ook in staat om geblokkeerde poriën te decongesteren en puistjes te verwijderen.

Voor optimale resultaten worden 4 tot 6 twee tot vier wekelijkse peel-behandelingen aanbevolen.
Voor de allerbeste resultaten, raden we een reeks professioneel chemische peelings aan, gevolgd door een thuis-nazorgregime.

Chemische peeling tijdens de zomermaanden

Chemische peelings zijn mogelijk tijdens de zomermaanden, afhankelijk van jouw zongedrag. Ben je een echte zonaanbidder en ben je niet te streng met het smeren van zonbescherming? Dan raad ik het het af om in de zomer chemische peelings te doen. Lig je niet veel in de zon en bescherm je huid goed tegen de zon? Dan is het geen probleem om chemische peelings te doen tijdens de zomerperiode. Het belangrijk is dat je je insmeert met een goede zonbescherming.

Merken

Waarom voorbereiden met synergie skin producten?

Het effect van een peeling is niet alleen afhankelijk van het gebruikte zuur, maar ook van de conditie van de huid en de voorbereiding. De huid tot 6 weken voorbehandelen is essentieel om het beste resultaat te bereiken. Het voorbereiden van de huid met hoogwaardige essentiële vitamines vermindert het risico op bijwerkingen en ongewenste uitkomsten.

VD

Het te verwachten resultaat na de chemische peeling

Afhankelijk van je huidstructuur en wensen wordt een chemische peeling in kuurverband aangeraden. Dat betekent 4-6 chemische peelings om de 4-6 weken. Tijdens het intakegesprek ontvang je  een persoonlijk behandelplan. Daarin krijg je alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Het uiteindelijke resultaat van de chemische peeling heeft tijd nodig en zal niet gelijk na één behandeling zichtbaar zijn. Het resultaat verschilt bovendien per persoon. Het te verwachten resultaat wordt uitgebreid besproken tijdens het intakegesprek. De huidspecialist zal een realistisch beeld geven. Om het resultaat van de behandelingen (zuivere en frisse huid) te behouden is het belangrijk om thuis aan de slag te gaan met producten. Je ontvangt een persoonlijk advies welke producten je het beste kunt gebruiken.

VitaDerma... Huidzorg op maat

Resultaten Chemische peeling

Afspraak boeken

VitaDerma staat klaar om jouw huid de optimale verzorging en verbetering te bieden die het verdient. Maak vandaag nog jouw afspraak en ervaar zelf de transformatie die mogelijk is. Neem de eerste stap naar een gezondere en stralende huid. Jouw huid zal je dankbaar zijn!