HydraPeel

De perfecte huidverbeterende reiniging voor elk huidtype

HydraPeel

Het reinigen van de huid is de eerste onvermijdelijke stap vóór elke gezichtsbehandeling. Enkele jaren geleden werd er gedacht dat de huid enkel reinigen met een reinigingsmelk en vervolgens een goede scrub voldoende was. Toch zijn er tegenwoordig steeds meer apparaten en innovaties waardoor we steeds dieper in de opperhuid en poriën kunnen dringen om af te rekenen met onheffenheden, zwarte puntjes, mee-eters en make-upresten. Hydro-microdermabrasie haalde zijn inspiratie uit de medi-esthetiek.

Hoe werkt HydraPeel?

Hydro-microdermabrasie werkt dankzij een op microbelletjes gebaseerd opzuigsysteem. Het spiraalvormige opzuigkopje van het apparaat absorbeert alle onheffenheden, dode huidcellen, mee-eters en comedonen en keratineresten die in de haarfollikels vastzitten. Maar dat is nog lang niet alles! De follikels worden tegelijkertijd gehydrateerd en gevoed, want tijdens het opzuigproces worden er voedende lotions ingesluisd die antwoorden op verschillende huidproblematieken. 

Wist je dat de huid zich elke 28 dagen hernieuwt? Hydro-microdermabrasie kan hierbij een handje helpen. Door de dode huidcellen op te zuigen wordt de productie van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Het resultaat: een gezonde, glanzende, zachte en gereinigde huid.

VD

Wist je dat...

De huid zich elke 28 dagen hernieuwt? Hydro-microdermabrasie kan hierbij een handje helpen. Door de dode huidcellen op te zuigen wordt de productie van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Het resultaat: een gezonde, glanzende, zachte en gereinigde huid.

Resultaten van de HydraPeel?

De resultaten en voordelen van een hydro-microdermabrasiebehandeling zijn veel talrijker dan na een klassieke peeling of scrub:

Gratis consult

VitaDerma... Huidzorg op maat

Resultaten HydraPeel

Afspraak boeken

VitaDerma staat klaar om jouw huid de optimale verzorging en verbetering te bieden die het verdient. Maak vandaag nog jouw afspraak en ervaar zelf de transformatie die mogelijk is. Neem de eerste stap naar een gezondere en stralende huid. Jouw huid zal je dankbaar zijn!