Icoone® gezicht

Bindweefselmassage voor gezicht, hals en decolleté

Icoone® gezicht

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt, uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding en reduceert blokkades. Ook helpt het om overtollig vocht (bijvoorbeeld onder de ogen) effectief af te voeren (lymfedrainage).

Icoone gezicht
Icoone® bindweefselmassage voor gezicht, hals en decolleté

Hoe werkt een Icoone® gezicht behandeling?

Het fijne aan de icoone® is dat het apparaat eigenlijk de manuele bindweefselmassage overneemt en in staat is om nog dieper in het bindweefsel te werken waardoor de resultaten optimaal zijn. Het apparaat werkt intensief op elke millimeter van de huid. De icoone® is uitgerust met de gepatenteerde ROBODERM® technologie. Een set van 6 Micro-Heads specifiek ontworpen om de meest kleine en gevoelige zones van het gelaat met precisie te kunnen behandelen. De behandeling verhoogt direct de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en stimuleert fibroblasten (de fabriekjes van collageen en elastine) en de bloedcirculatie.

Wat zijn de voordelen van Icoone® gezicht?

Je zult een zichtbare versteviging van de huid waarnemen en je  gezichtscontouren zullen versterkt worden doordat het gezicht meer volume zal krijgen. Daarnaast zullen fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar zijn. Daarnaast is deze behandeling erg fijn indien je last hebt van vocht onder de ogen. Al na 1 behandeling merk je  effect en zie je er uitgeruster uit.

Wat is het resultaat van Icoone® gezicht?

Icoone® bindweefselmassage voor gezicht, hals en decolleté
VD

Hoe vaak mag ik behandelen?

De Icoone® belast de huid niet, het is zelfs mogelijk om elke dag te behandelen in kuurverband, waarbij de resultaten hetzelfde zijn als bij 1 of 2 behandelingen per week. De Icoone® kan voor elk huidtype en huidconditie worden ingezet. Zelfs de meest gevoelige huidtypen kunnen deze behandeling ondergaan. 

VitaDerma... Huidzorg op maat

Resultaten Icoone® gezicht

Afspraak boeken

VitaDerma staat klaar om jouw huid de optimale verzorging en verbetering te bieden die het verdient. Maak vandaag nog jouw afspraak en ervaar zelf de transformatie die mogelijk is. Neem de eerste stap naar een gezondere en stralende huid. Jouw huid zal je dankbaar zijn!