Heliocare

Heliocare; medische zonbescherming dat  totaaloplossingen biedt.

Producten van Heliocare bieden zonder twijfel de beste zonbescherming voor de hypergevoelige huid. Dit komt door toepassing van de exclusieve Fernblock®-technologie, speciaal ontwikkeld om je huid te beschermen tegen diverse schadelijke gevolgen van de zon. Heliocare combineert in alle producten Fernblock® met zorgvuldig gekozen UV-filters.

Heliocare

Onze producten

Zonnebescherming op lange termijn

Producten van Heliocare beschermen de huid tegen onmiddellijke schade van blootstelling aan de zon, zoals zonnebrand. Maar Heliocare doet meer. Door de uitgekiende samenstelling van deze producten helpen ze ook om schadelijke gevolgen op de lange termijn te voorkomen. Denk daarbij aan:

Heliocare
Heliocare

Huidkliniek VitaDerma

Herstellende bestanddelen

De producten van Heliocare die in de praktijk worden aangeboden zijn makkelijk aan te brengen en ideaal voor de normale tot vette huid, maar ook voor de gevoelige (kinder) huiden. Alle producten trekken snel en streepvrij in en bevatten herstellende en anti-oxiderende bestanddelen. Anti-oxidanten beperken de schade die wordt veroorzaakt door de zon, vervuiling en andere invloeden.