Verzending

Verzending

Bestelling en levering

VitaDerma verzendt jouw bestelling met POSTNL.

Alle producten die voor 12.00 uur (op werkdagen) besteld zijn worden dezelfde dag nog naar je verzonden. Mochten onverhoopt de producten niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een bericht. De producten die na 12.00 uur (op werkdagen) besteld zijn worden de volgende werkdag verzonden. Als je in het weekend een bestelling plaatst, wordt jouw bestelling op maandag (m.u.v. feestdagen) naar je verzonden.

Verwachte bezorgtijd
Nederland: 1 werkdag
België: 2 werkdagen
Luxemburg en Duitsland: 3 werkdagen

Feestdagen
Tijdens feestdagen is Huidkliniek VitaDerma niet geopend.
Hierdoor zullen bestellingen die worden geplaatst rondom de feestdagen later in behandeling worden genomen en daarom ook later uitgeleverd worden.

Verzendkosten

  • Pakket
   De verzending van jouw bestelling is gratis wanneer je een bestelling plaatst van € 100,- of meer.
   Wanneer je een bestelling plaatst met een totaalbedrag van minder dan € 100,- betaal je voor verzending binnen Nederland € 8,75 verzendkosten en voor verzending naar België, Duitsland en Luxemburg € 12,50.
  • Brievenbus pakketje
   Wij versturen kleine artikelen zoals Synergie Minerals foundations en accessoires (m.u.v de foundation kits) met de brievenbus+ pakket service van PostNL. De kosten hiervoor bedragen € 4,15. U ontvangt hiervan een track & trace code zodat u het pakketje kunt volgen.
   Bestellingen waarvan het aannemelijk is dat de producten niet door de brievenbus passen en u heeft toch gekozen voor brievenbus+ pakket worden geannuleerd.
  • Voor cliënten die in Ede, Veenendaal, Lunteren en Bennekom wonen bieden wij bezorgen aan huis als service aan. Houd er rekening mee dat wij de bestellingen verzamelen en 1x per week op donderdag aanbieden. Bestellingen die dan op donderdag worden geplaatst, worden de week erop aangeboden. Kosten hiervan zijn € 3,50.

   

  • Indien je de producten wenst af te halen in Veenendaal dan verzoeken wij je een afspraak te maken via mail: huidzorg@gmail.com of via +31 (0)6 220 50454. Uiteraard is dit kosteloos.
 •  

Zodra uw bestelling verzonden is ontvang je een email met een Track & Trace code.
Hiermee kun je de status van jouw bestelling volgen. Heb je vragen over jouw bezorging? Neem dan contact op met onze klantenservice: vitaderma.huidzorg@gmail.com of +31 (0)6 220 50454.