Medik8

“Results Without Compromise”

Skincare you love, trust and believe in

Waarom Medik8?

Medik8 levert hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde producten en behandelingen die je huid gezond en krachtig maken.

De productlijnen omvatten een breed scala aan oplossingen voor verschillende huidtypes en huidproblemen. Alle producten zijn doordrenkt met krachtige anti oxydanten, retinol en peptiden om de huid te verstevigen, verhelderen, te zuiveren en te verjongen. Elk product is zorgvuldig geformuleerd met klinisch bewezen ingrediënten om maximale resultaten te behalen.

Naast de producten van Medik8 bieden wij ook een scala aan professionele behandelingen die worden uitgevoerd door getrainde huidprofessionals. Van luxe, ontspannende verjongende gezichtsbehandelingen tot intensieve chemische peelings, onze behandelingen combineren geavanceerde technologieën zoals microneedling en LED therapie met ontspannende massages voor een complete huidverzorgings ervaring.

Met Medik8 streven we naar meer dan alleen een mooie huid; we streven naar een gezonde huid. Daarom zijn alle producten vrij van parabenen, ftalaten, sulfaat en kunstmatige kleurstoffen, waardoor ze geschikt zijn voor de meest gevoelige huiden. Zo kun je erop vertrouwen dat je huid wordt verzorgt met de beste ingrediënten die de natuur en wetenschap te bieden hebben. Met Medik8 bieden wij jou een gezonde, stevige en mooie huid!

Huidkliniek VitaDerma