Synergie Skin

“Voel je zelfverzekerd in een gezonde huid met onze unieke huidverzorgingsproducten, waarbij de synergie tussen wetenschap en natuur voorop staat”.

Onze producten

Waarom Synergie Skin?

Onze passie voor eerlijke en effectieve huidverzorging is een grote motivatie bij het kiezen van producten. Daarom hebben we gekozen voor de Cosmeceuticals van Synergie Skin, een merk dat een perfecte synergie vormt tussen ‘Clean Sience’ en de synergie tussen natuur en wetenschap.

Door gebruik te maken van geavanceerde, wetenschappelijk bewezen ingrediënten, biedt Synergie Skin een assortiment producten en behandelingen die de gezondheid van je huid bevorderen zonder compromissen te sluiten op het gebied van zuiverheid en veiligheid. 

Het fundament van ‘Clean Science’- een benadering die draait om het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten in combinatie met baanbrekende wetenschappelijke technologieën. Elk product van Synergie Skin wordt zorgvuldig geformuleerd om optimale resultaten te leveren, terwijl het de gezondheid van je huid respecteert en beschermd. 

Synergie gelooft net als wij in de kracht van de natuur en haar vermogen om de huid te verjongen en te verbeteren. Daarom bevatten de producten een selectie van botanische extracten, vitaminen en antioxidanten die samenwerken om de huid te versterken, te beschermen en te verjongen. Door de synergie tussen natuur en wetenschap te omarmen, streven we naar een gezonde, stralende huid die van binnenuit wordt gevoed en ondersteund. 

Je huid verdient het beste en met Synergie Skin leveren we dat keer op keer met deze hoogwaardige en doeltreffende producten en behandelingen.

Synergie Skin

Huidkliniek VitaDerma

Alle producten worden samengesteld door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemicus Terri Vinson (BSc. DipFormChem. DipEd. ASCC). Synergie-producten zijn wetenschappelijk onderbouwd, klinisch effectief en bevatten geen twijfelachtige ingrediënten.

Synergie Skin cosmeceuticals zijn op basis van stabiele, hoogwaardige actieve stoffen die zijn ontwikkeld om de huid van binnenuit te veranderen en te her-programmeren.

Alle Synergie Skin producten zijn 100% Australisch, niet getest op dieren en zijn CCF (Choose Cruelty Free) geaccrediteerd.