Synergie Skin

“Voel je zelfverzekerd in een gezonde huid met onze unieke huidverzorgingsproducten, waarbij de synergie tussen wetenschap en natuur voorop staat”.

Onze producten

Clean Science

Cosmeceutical Skincare op het hoogste niveau, VitaDerma werkt met Synergie Skin. Dit merk past perfect bij onze kernwaarden met betrekking tot duurzaamheid. Synergie Skin staat namelijk bekend om haar clean science filosofie.

De gezondheid van jouw huid verbeteren met krachtige formules die doen wat ze beloven. Ondersteund door Clean Science, is het Synergie Skin-assortiment vakkundig ontwikkeld met resultaatgerichte huidverzorging voor alle huidtypes. Synergie Skin gebruikt de meest actieve en schone ingrediënten om haar formules te ontwikkelen, met een maximale dosering van actieve ingrediënten. De producten zijn dierproefvrij, vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen en andere huidbelastende ingrediënten. Door de juiste ingrediënten te combineren in een dagelijkse huidverzorgingsroutine, werkt de huid doelgericht aan verbetering van binnenuit.

Synergie Skin

Huidkliniek VitaDerma

Alle producten worden samengesteld door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemicus Terri Vinson (BSc. DipFormChem. DipEd. ASCC). Synergie-producten zijn wetenschappelijk onderbouwd, klinisch effectief en bevatten geen twijfelachtige ingrediënten.

Synergie Skin cosmeceuticals zijn op basis van stabiele, hoogwaardige actieve stoffen die zijn ontwikkeld om de huid van binnenuit te veranderen en te her-programmeren.

Alle Synergie Skin producten zijn 100% Australisch, niet getest op dieren en zijn CCF (Choose Cruelty Free) geaccrediteerd.