Oxygeneo+

Een gezonde, jonge en frisse uitstraling

Oxygeneo+

Veroudering, luchtvervuiling en slechte eetgewoonten kunnen het natuurlijke peelingproces van je huid blokkeren. Hierdoor ziet je huid er niet meer zo stralend, glad of fris uit als voorheen. Met een OxyGeneo+ behandeling kunnen we je huid weer gezonder, vitaler en gladder maken. Met deze behandeling verwijderen we de dode huidcellen, zorgen we voor een betere doorbloeding, zetten we de huid aan tot de aanmaak van collageen en stimuleren je huid nieuwe cellen aan te maken. Je huid oogt direct weer fris en gezond. En je hebt direct resultaat!

OxyGeneo+
VD

“Een gezonde, jonge en frisse uitstraling bereik je met een intensieve OxyGeneo+ kuurbehandeling.”

Huidverbetering

Welke behandelingen zijn mogelijk met deOxygeneo+ ?

Een OxyGeneo behandeling is geschikt voor behandelingen van het gezicht, hals, decolleté en rug (acne (littekens)). Het is veilig, effectief en niet pijnlijk. Het voelt een licht schurend geluid op je huid. Daarna voelt het als een verwarmde intensieve massage. 

VitaDerma zet OxyGeneo+ in bij:

Huidveroudering

OxyGeneo is een technologie die sterk werkt op anti-aging, verstrakking en de vermindering van hyperpigmentatie. Het combineert de voordelen van microdermabrasie, zuurstoftherapie en fruitzuren in een pijnloze behandeling met direct resultaat. Met de Geneo+ breng je je  huid weer in een optimale conditie dankzij de vijf-in-één Super Facial; een systeem met alleen maar voordelen.

Oxygeneo+ biedt:

Wat maakt OxyGeneo+ technologie uniek?

Deze drie-in-één behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. De behandeling combineert de exfoliërende werking van een micordermabrasie behandeling door de infusie van essentiële werkstoffen én zuurstoftherapie van binnenuit. Dit zorgt voor een structuurverbetering, betere doorbloeding en betere opname van werkstoffen. Hiermee is OxyGeneo hét alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en een fruitzuurpeeling in één.

Oxygeneo+

Resultaten van de Oxygeneo+?

Het effect van een OxyGeneo behandeling is direct zichtbaar omdat de dode en beschadigde huidcellen zijn verwijderd. Je krijgt direct een frisse, gladde en strakke huid. De resultaten zijn:

Na de kuurbehandeling is het mogelijk om verder te gaan met onderhoudsbehandelingen. Of je dit nodig hebt, hangt af van je huidconditie. Jouw huidspecialist adviseert je hierover.

VitaDerma... Huidzorg op maat

Resultaten Oxygeneo+

Afspraak boeken

VitaDerma staat klaar om jouw huid de optimale verzorging en verbetering te bieden die het verdient. Maak vandaag nog jouw afspraak en ervaar zelf de transformatie die mogelijk is. Neem de eerste stap naar een gezondere en stralende huid. Jouw huid zal je dankbaar zijn!