Over VitaDerma

VitaDerma is gevestigd in Zandt Gezondheidscentrum in Veenendaal en biedt oplossingen voor verschillende huidproblemen.

Huidkliniek VitaDerma

Over VitaDerma

Ik help je bij het vinden van een passende behandeling aangepast aan jouw wensen en huidproblemen. Zowel medische- als cosmetische behandelingen worden uitgevoerd volgens de nieuwste inzichten, ondersteunt door wetenschappelijk onderzoek.

Over Mariëlle

Marielle Cahuzak:

“Een mooie en gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Het geeft veel voldoening om iemand te helpen met een huid- en of gezondheidsprobleem en de kwaliteit van leven hierdoor te verbeteren. Wanneer je goed in je vel zit voel je je niet alleen veel zelfverzekerder, je straalt het ook uit.”

Marielle Cahuzak

Visie van VitaDerma

Als huidspecialist bied ik mijn expertise en 25 jaar ervaring op het gebied van de huid. Iedere huid is uniek en vereist een andere aanpak. Er bestaan dan ook geen standaardbehandelingen. Goede huidtherapie staat of valt met een persoonlijke aanpak.

Juist daarom ontvangt iedere client een passend behandel- en productadvies, eerlijke informatie en persoonlijke aandacht tijdens het gehele behandeltraject. Bij mij ben je dan ook aan het juiste adres om jouw mooiste huid te realiseren.

VD